Motivaatio & uravideot

6 CV-vinkkiä, joita kukaan ei ole kertonut sinulle!

WOU! 6 CV-vinkkiä, joita kukaan ei ole kertonut sinulle aikaisemmin! ⁣⁣⁣Näillä Minjonin rekrytoijien salaisilla vinkeillä taklaat CV:ssäsi mm. seuraavat kysymykset: Mitä erittäin olennaista tietoa juuri kukaan ei lisää työkokemukseensa? Mikä on maailman helpoin tapa kerätä CV:hen suosituksia? Mitä CV:hen ei kannata ikinä kirjoittaa? Millä mininiksillä saat kieli- ja IT-osaamisesi erottumaan joukosta? Videon herkkulounas on Levainin käsialaa.

Työnhaku

Rekrytoijat paljastavat: 15 vinkkiä työhaastatteluun

Työhaastattelussa haluaisimme hehkua itseluottamusta ja ammattitaitoa. Ja samalla sydän hakkaa rinnassa tuhatta sataa ja hiki nousee otsalle! Ei huolta - nyt sinulla on mahdollisuus saada käteesi kaikki avaimet onnistuneeseen työhaastatteluun. Tällä videolla rekrytoijat Camilla ja Satu paljastavat timanttiset vinkit siihen, miten valmistautua työhaastatteluun, miten tapaaminen kannattaa aloittaa, miten vastata haastattelukysymyksiin ja mitä tehdä haastattelun jälkeen. Näillä vinkeillä onnistut varmasti!

1,99 €
OSTA VIDEO

Etätyöskentely

Näin pidät etätiimin tuottavana ja motivoituneena!

Etätyöskentelyssä yksilöllinen johtaminen korostuu. Meillä jokaisella on erilaiset edellytykset pysyä tuottavana ja motivoituneena etätyössä. Viimeistään nyt jokaisen esihenkilön onkin hyvä selvittää, mitä kukin tiiminjäsen tarvitsee onnistuakseen. Tämä on tärkeää, koska vain itsensä kaltaisia on helppo johtaa intuitiivisesti oikein. Olemme koonneet vinkkejä etätiimin johtamiseen - näillä pääset alkuun!

Loihdi koti motivoivaksi!

Tässä videossa puhutaan #kotivaatiosta! Tiesitkö, että kodilla on iso vaikutus motivaatioon? Motivaatiovalmentajien vinkeillä loihdit kodistasi motivoivan ympäristön hengailla ja puuhastella! Nämä kolmetoista minuuttia ovat täyteen pakattu virkistävillä vinkeillä pirteään tekemiseen ja rauhalliseen rentoutumiseen. Mikä vaikutus kukkakimpulla on meidän fiilikseen ja voiko ihminen motivoitua design-tuolista? Mikä on PowerSpot ja missä se sijaitsee? Poimi tästä helpot ja nopeat lifehackit ja lupaamme, ettet katso enää kotiasi samoin silmin!

1,99 €
OSTA VIDEO

Stressinhallinta

Koronakriisi: Käännä stressi tasapainoksi!

Kun stressitaso nousee, niin motivaatio laskee. Maailmalla jylläävä pandemia aiheuttaa monelle stressiä ja oma mielenrauha voi jopa olla täysin hukassa. Motivaatiovalmentajien vinkeillä luot itsellesi myös kaaoksen keskelle tasapainoa ja vapautat samalla motivaatiota muuhun kuin murehtimiseen. Videolla kerromme myös selkokielellä miksi jotkut tarvitsevat enemmän zen-viboja elämäänsä kuin toiset ja paljastamme miksi vessapaperin hamstraaminen voi olla motivaatiolle hyväksi. Poimi tästä toimivaksi todetut vinkit talteen - ennen kuin huomaatkaan, niin hengität rauhallisemmin!

Työnhaku- ja motivaatiolounaat

Lounasta Camillan ja Sadun kanssa ja nappaa samalla talteen päivän polttavimmat työnhaku- ja motivaatiovinkit! Julkaisemme joka viikko uuden lounasvideon. Videoilla keskustelemme työnhausta, urasta, motivaatiosta ja tietenkin siitä, mitä herkkuruokaa lounaalla nautimme! Bon appétit!

6 CV-vinkkiä, joita kukaan ei ole kertonut sinulle!

WOU! 6 CV-vinkkiä, joita kukaan ei ole kertonut sinulle aikaisemmin! ⁣⁣⁣Tällä videolla paljastamme 6 salaista vinkkiä, joilla taklaat CV:ssäsi mm. seuraavat kysymykset: Mitä erittäin olennaista tietoa juuri kukaan ei lisää työkokemukseensa? Mikä on maailman helpoin tapa kerätä CV:hen suosituksia? Mitä CV:hen ei kannata ikinä kirjoittaa? Millä mininiksillä saat kieli- ja IT-osaamisesi erottumaan joukosta? Videon herkkulounas on Levainin käsialaa.

6 mokaa, jota et tiedä tekeväsi työhaastattelussa!

6 MOKAA, jota et tiedä tekeväsi työhaastattelussa! Työhaastattelussa tapahtuvia kömmähdyksiä on laidasta laitaan: pää lyö tyhjää, kädet hikoaa ja suusta pomppii pieniä ja keskisuuria sammakoita. Haluatko välttää mokia? Minjonin rekrytoijat paljastavat 6 mokaa, jota et välttämättä tiedä tekeväsi työhaastattelussa!

Työnhakulounas 3/2020

Lounas on katettu ja pöydän pihvi on TYÖHAASTATTELU! Mikä on tärkeintä työhaastatteluun valmistautumisessa? Miten taklata haastattelujännitystä? Mitä pukea päälle haastatteluun? Miten voit vastata tiukkoihinkin haastattelukysymyksiin tavalla, joka saa rekrytoijan hihkumaan onnesta? Ääääk!?! Työhaastattelun ympärillä leijailee paljon uhkia ja jännitystä, mutta myös roppakaupalla mahdollisuuksia! Camilla ja Satu keskustelevat lounaalla siitä, miten otat työhaastattelun salat haltuun ja klaaraat homman timanttisesti!

Motivaatiolounas 2/2020

Yksin kotona - korona edition! Ottaako etätyöskentely päähän ja motivaatio hiipuu helposti kotioloissa? Camilla ja Satu keskustelevat lounaalla siitä, miten pysyä motivoituneena etätyöskentelyn aikakaudella, jos nautit arjessasi tiiviistä tiimityöskentelystä ja sosiaalisuudesta. Tarjolla on pirkkaniksejä siihen, miten luoda me-hengen tunnetta ja kuplivaa sosiaalisuutta omaan päivään! Vinkki päivän lounasruuasta: Täystyrnäys!

Motivaatiolounas 1/2020

Ihkaensimmäisellä työnhakulounasvideolla Camilla ja Satu juttelevat mm. koronastressistä, etätyöskentelystä ja siitä, miten arjen pikkunikseillä voi vaikuttaa omaan motivaatioon kotieristäytymisen aikana. Vinkki päivän lounasruuasta: I'm lovin' it.